Geef uw personeel de mogelijkheid om samen te werken als nooit tevoren

Oblong-Mezzanine Solution
De toenemende mate van snelheid en complexiteit van uw business houdt in dat u de beste tools nodig heeft om deze uitdagingen snel en effectief aan te kunnen. De oplossing van Mezzanine brengt het samenwerken en delen van data tijdens een meeting op een geheel ander(hoog) niveau. Met deze unieke oplossing kunt u informatie met elke gewenste locatie delen, de data analyseren en problemen oplossen op een zeer intuïtieve manier. Van welk scherm of device dan ook.

Dit unieke, 3D visuele platform geeft uw teams een groot voordeel t.o.v. concurrenten. Een compleet nieuwe dimensie wordt toegevoegd aan presentaties, projectmeetings of vergaderingen.

Bekijk de video

Voor meer informatie neem contact op met ProSystems via sales@prosystems.nl of bel 0299-666900.

Posted by: rob on

Tags: