Prosystems aanwezig op de ISE

ise_2017
Ook dit jaar zal Prosystems aanwezig zijn op de ISE met een aantal medewerkers om zich op de hoogte te laten stellen van de de laatste audiovisuele ontwikkelingen.

ISE 2017 zal opnieuw in alle 14 hallen van de Amsterdamse RAI worden gehouden gedurende 4 dagen. De impact van de ISE is een niet te missen evenement voor de sector reden waarom elk jaar weer meer bezoekers naar de ISE komen.

De volgende technologie├źn alom vertegenwoordigd door ISE standhouders:
Audio- en video-conferencing | Gebouwautomatisering | Content management en distributie | Flatscreen-displays | Meubels, mounts en rekken | Home cinema en entertainment | Interactieve displays | LED videowalls | Lichtregeling | Multimedia | controlesystemen | Professionele audiosystemen | Veiligheid- en reddingssystemen | Signaal beheer | Streaming media | Video projectoren en beeldschermen

Mocht u interesse hebben om naar deze beurs te gaan neem dan contact met ons op via deze link of via sales@prosystems.nl. U kunt via Prosystems gratis kaarten krijgen en evt. een afspraak met ons plannen op de beurs.

Posted by: rob on

Tags: